ERZİNCAN / MERKEZ - Şehit Ahmet Aytekin Ortaokulu

eTwinning

eTwinning kapsamındaki çalışmalarımız

Ara

Okulumuz branş öğretmenleriyle  Twinning ve Tübitak projeleri ile ilgili toplantı düzenledik. Projelerin önemi ile ilgili okul müdürümüz Özgür ORHAN  öğretmenlerimize açıklamlarda bulundu.

Ara

May

Okulumuzda yürüttüğümüz etwinning projesi my life belongs to my city için Ekşisu Mesire Alanından fotoğraflar çektik. Etwinning portalı üzerinden yürüttüğümüz projede İlimizin güzel yerlerini proje ortaklarımızla paylaşmaya devam edeceğiz.

Ekşisu Mesire alanında 1 Mayıs tarihinde çekilen fotoğraf kareleri

Nis

Okulumuzda yürüttüğümüz etwinning projesi my life belongs to my city için Çağlayan Girlevik şelalesinden fotoğraflar çektik. Şelalenin eşsiz manzara fotoğrafları yurtdışı ortaklarımız ile paylaşacağız.

Nis

Okulumuzda E-twinning projelerinin yaygınlaştırılması için Okul Müdürümüz Özgür ORHAN başkanlığında E-twinning toplantısı yapıldı.

Toplantıda https://www.etwinning.net/tr/pub/index.htm sayfasında proje girişi , ortak bulma ,  yapılan projelerin twinspace üzerinden eklenmesi hakkında bilgilendirme yapıldı.