Basında Biz

Hocabey Toki Ortaokulu Basın Haberleri

Doğu Anadolu Bölgesinde ilk olarak Erzincan Hocabey TOKİ Ortaokulu bünyesinde kurulan ragbi takımı mayıs ayında Samsun´da düzenlenecek olan şampiyona için yoğun bir şekilde antrenmanlarını sürdürüyor.

Okul koridorundan curling sahası, peynir bidonu kapı kolu ve betondan curling topu yaparak turnuvaya hazırlanıyorlar.

Erzincan'da ilk defa flor curling sporu ile tanışan Hocabey TOKİ Ortaokulu öğrencileri okul idaresi tarafından kendi imkanları ile hazırlanan floor curling sahası ve topları ile floor curling oynuyor.

Okul Sporları Federasyonu tarafından okul sporları kapsamına alınan floor curling sporu ile Erzincan'da ilk defa tanışan öğrenciler okul idaresi tarafından kendi imkanları ile hazırlanan saha ve toplarla müsabakalara hazırlanıyor. Erzincan'da floor curling sahası olmaması sebebi ile okul idaresi tarafından okul koridorunda floor curling sahası yapıldı. Floor curling topları ise tulum peyniri kutusuna beton konularak ve kapı pencere kollarından yapıldı. Öğrenciler yeni tanıştıkları bu spor branşında başarılı olması için destek bekliyorlar.

Ock

Muzaffer Koşan

Erzincan İl Millî Eğitim Müdürü Aziz Gün, okul ziyaretleri kapsamında Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi ve Hocabey TOKİ Ortaokulu’nu ziyaret etti.

Hocabey TOKİ Ortaokulu’nu ziyarette öğrencilere hitap eden Gün, okulun fiziki yapısının ve iç donanımlarının son derece iyi olduğunu, zenginleştirilmiş kütüphanesinin bulunduğunu bunların tamamının sizleri için yapıldığını biliyorsunuz. Okulun kaide ve kurallarına uyacağız, öğretmenlerimizin söylediklerini yerine getireceğiz dedi.

Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi’ni ziyaretinde ise okulun kuruluşundan beri okul idarecilerimiz ve öğretmenlerimiz sizlere daha iyi bir eğitim verebilmenin gayreti içerisindeler. Öğretmen ve öğrenci olmadan başarı olmayacaktır. Hep birlikte Bismillah dedik, neye Bismillah dedik geleceğe, dedik. Başarılı ve dürüst bir şekilde yetişmeniz için tüm gayretleri sarf edeceğiz. Bu düşünceler ile 2018-2019 Eğitim Öğretim yılının hayırlı olmasını diliyorum dedi.

Ock

Erzincan Hocabey TOKİ Ortaokulunda okuyan ortaokul öğrencileri, okul yakınlarındaki Vedat
Çimen Spor tesislerinde öğretmenlerinin eşliğinde çim hokeyi öğreniyor.
Hocabey TOKİ Ortaokulu tarafından alınan çim hokeyi malzemeleriyle antrenmanlara çıkan
48 öğrenci, beden eğitimi öğretmenlerinin gözetiminde çim hokeyi sporunda milli forma
giymeyi istiyor.Dünya genelinde futboldan sonra dünyanın en popüler ikinci sporu
olan hokeyin ana branşı ve ilk oynanış şekli olan çim hokeyi ile tanışan Erzincanlı öğrenciler
bu spora yoğun ilgi gösteriyor.

Dünya genelinde futboldan sonra dünyanın en popüler ikinci sporu olan hokeyin ana branşı ve ilk oynanış şekli olan çim hokeyi ile tanışan Erzincanlı öğrenciler bu spora yoğun ilgi gösteriyor.

Ekm

Erzincan Hocabey TOKİ Ortaokulunda da Erzincan’ın ilk Ragbi takımı kuruldu.Ragbi maçlarına katılmayı hedefleyen Hocabey TOKİ sporcuları, turnuvalara hazır olmak için çalışmalara sıkı şekilde başladılar.

Haber Detayı