Etiket Sonuçları: etwinning proje

"Let Sing tohether " Etwinning Projesi Kapsamında Yerel Sanatçılarımızın türküleri dinlendi.

2023 Yılında Okulumuzda devam eden Etwinning Projeleri

Let's Sing Together  Etwinning Projesinin  Aktiviteleri yapıldı.

Ara

Pjelere üye ekleme konusunda bir süre genel sorun yaşanmıştır. Bazı kullanıcıların tüm profil ayarları uygun olmasına rağmen projelere davet edilmeleri mümkün olmamıştır ancak platformda yapılan son güncellemede bu sorunun düzeltilmiştir. Projeye davet etme konusunda hala sorun yaşadığınız kullanıcılar varsa ortak olarak eklemek istediğiniz kullanıcının aşağıdaki noktaları kontrol etmesini isteyebilirsiniz:

-İrtibat kişisi olarak eklenen kişinin irtibat kişisi olmak için daveti kabul etmemesi (Kullanıcı, irtibat kişileriniz arasında görünür ancak bu kişi daveti henüz kabul etmediği için 'Cancel invitation/Daveti iptal et' seçeneği aktiftir. İrtibat kişisi durumu bu şekilde kontrol edilebilir)

-Kullanıcının hesabının onaylanmış olarak görüntülenmesine rağmen profilindeki okulun durumunun onaylanmamış olarak görüntülenmesi (Bazı kullanıcıların profilindeki okullar taşınma sürecindeki bir eksiklikten dolayı 'Not validated' olarak görüntülenmektedir. Bu durum sistem yetkilileri tarafından düzeltilene kadar geçici çözüm olarak kullanıcının okulu profilinden kaldırarak tekrar aynı okulu eklemesini ve il koordinatöründen onay talep etmesini öneriyoruz. Aynı isimde birden fazla okul varsa okulun ID numarasını öğrenmek için il koordinatörü ile iletişime geçebilir.)

-Okul türünün hatalı kaydedilmiş olması (Kullanıcının profilindeki okul oluşturulurken hatalı okul türü seçilmişse (Government Institution) bu kurumdaki üyelik üzerinden projelere dâhil olması şu anda mümkün değildir. Kurum türü mevcut sürümde düzenlenememektedir. Bu konuda ileriki süreçte düzenleme yapılacaktır.

Ara

"Quit Smoking it's never too late" etwinning projesi Öğrenci Tanışma Toplantısı yapıldı.

Ara

"Bugün ve gelecek için çevreni koru" etwinning projesi başladı.

Kas

Quit Smoking it's never too late Etwinning Projesi İlk Toplantısı  15  öğretmenimizin katılımı ile gerçekleştirildi.

Yurt içinden ve Yurt Dışından katılan öğretmenler öncelikle tanışarak proje detaylarını konuştu ve  görev paylaşımı yaptı.