Haz

5 Haziran Dünya Çevre Günü kutlamalari kapsaminda okulumuz bahçesinde Cevre kulubu ve 8/A sinifi ogrencilerimizle bir piknik düzenledik. Piknik sonrasında çevre ve doğa bilinci adina okul bahcesinin temizliğini yapıp çöpleri topladık. Son olarak okulumuzdaki ağaçları sulayarak  etkinliğimizi sonlandırdık.

Haz

Let's Sing Together etwinning projesi öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla son bir toplantı ve müzik etkinliği yapılarak sonlandırıldı. Katılım sağlayan tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Haz

Erzincan Yeşilay gönüllüleri okulumuzu ziyaret ederek ‘’ Okulumuz Quit Smoking it is never to late Etwinning projesi kapsamında bağımlılıkla mücadele eğitimi verdiler.

May

Quit Smoking it's never too late Etwinning projesi kapsamında Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Hemşirelik Bölümü Öğrencileri okulumuz öğrencilerine Sigaranın Zararları ile ilgili sunum ve aktiviteler gerçekleştirdiler. Döviz ve pankartlarla sigaranın zararları öğrencilermize anlatıldı.

Temiz hava solumak ile ilgili akvitiler gerçekleştirildi.

May

Özel eğitim öğrencilerimiz yeni açılan Erzincan müzesi'ni ziyaret etti

May

Bugün ve Gelecek İçin Çevreni Koru Projemizin Öğretmen ve öğrenci Toplantısı yapıldı.

Projeye katılan öğrencilerin görüşleri alındı ve projeye katılan tüm öğrencilere teşekkür edildi.

Öğrencilerimizde Çevre Gönüllüleri  olmaları için söz alındı.

May

8-15 mayıs tarihlerinde Yeşilay kulübü öğrencileri arasında zararlı alışkanlıklarla ilgili bir resim yarışması düzenledik. Resimleri oylayarak birinciyi seçtik ve ödüllendirme yaptık. Böylelikle zararlı alışkanlıklarla mücadele ile ilgili farkındalık oluşturuldu.

May

9 Mayıs e- twinning günü kutlamaları kapsamında okulumuz bahçesinde " Quit smoking, it's never too late" projesi için pankart hazırlanıp yürüyüş yapıldı. E-twinning kulüp ogrencilerimizle pano hazırlandı ve günün anlam ve önemine uygun öğrencilerimizle kodlama etkinliği ve web2 araçları kullanılarak video çekildi.

May

11 Mayıs tarihinde okulumuz afete hazırlık kulubü öğrencileriyle okulumuz öğrencilerine yangınla mücadele eğitimi verilmiştir.

May

10 Mayıs 2023 tarihinde okulumuz Kütüphanecilik Kulübü öğrencileriyle, kitap okuma etkinliği düzenlenmiştir. Bu etkinlikle öğrencilerimiz okudukları kitapları arkadaşlarıyla paylaşma ve değerlendirme fırsatı bulmuşlardır. Ayrıca kendilerini ifade etme, Türkçeyi doğru kullanma becerilerini geliştirme yönünde olumlu katkısı olan bir etkinlik olmuştur.

May

12 mayıs 2023 cuma günü müzik kulübü olarak düzenlemiş olduğumuz "Erzincan Yöresine Ait Halk Oyunlarının Sergilenmesi” adlı etkinliğimize, müzik kulübünün yanı sıra tüm okul öğrencilerimizi de dahil ettik. Öğrencilerimizin hem yöreye ait müzik kültürünü tanımaları hemde yörenin halk oyunlarını öğrenip sergilemeleri için imkan yarattık. Bu vesileyle öğrencilerimizin Yöre halk oyunlarını yaparak-yaşayarak öğrenmelerini, aynı zamanda da gün içerisindeki streslerinden uzaklaşmasını sağlamış olduk.

May

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılında Etwinning  Projelerini tamamlayan öğrencilerimize  başarı belgesi verildi.

9 Mayıs Etwinning günü için Etwinning  Halayı

May

Etwinning çevre projesi iklim değişikliği farkındalik aktivitemiz kapsamında Erzincan Orman işletme fidanlığından aldığımız ceviz, çam, mazı ve söğüt fidanlarını proje öğrencilerimizle birlikte toprakla buluşturduk.

Öğrencilerimiz Etwinning Çevre Projeleri kapsamında  okul bahçemizi  temizlediler.