Okul Aidatları ve Fotokopi Kağıdı

Sayın Veli,

Okulların, öğretmenlerin, ders kitaplarının, eğitim materyallerinin hazırlanması ve temin edilmesi; okullarımızın elektrik, doğalgaz, su, internet ve telefon faturalarının ödenmesi devlet tarafından yapılmaktadır. Devlet tarafından sunulmayan fotokopi, kırtasiye, temizlik, ile her türlü tamirat, tadilat, bakım, onarım vb. diğer giderler ve ihtiyaçlarımız aile birlikleri tarafından karşılanmaktadır. Ayrıca öğrencilere derslerde ve sınavlarda kullandıkları fotokopilerin ücreti Okul Aile Birliğinden karşılanmaktadır.

Okul-Aile Birliği Yönetim Kurulu üyeleri olarak 14/11/2021 tarihinde bir araya gelerek öğrencilerin fotokopi ve okulun diğer giderleri için her veliden 50 TL toplanmasına ve okula her öğrenci için 1 TOP A4 Fotokopi kağıdı gönderilmesine karar verilmiştir.

İstenilen miktarın okul müdürlüğüne gönderilmesi ya da okulun Ziraat Bankası

TR 9600 0100 1558 6600 7469 5001 yatırılması