"GELECEĞİME RENK KAT" eTwinning Projesine Başladık.

Yürütücülüğünü Özel Eğitim Öğretmenlerimizden Seda AKKOÇ' un yaptığı "GELECEĞİME RENK KAT" eTwinning Projesine Başladık. Her Çocuk Özeldir. Her birey, toplumun bir üyesi olarak çevresindeki bireylerden sevgi, saygı ve kabul görmek ilgi, yetenek ve yeterlilikleri doğrultusunda uygun bir mesleğe sahip olmak ister. Projemizin amacı özel gereksinimli öğrenciler ile normal gelişim gösteren öğrencilerin bir arada sanat uygulamaları yapmasını sağlayarak kendine güven, sosyal bütünleşme, farkındalık oluşturma, empati, iletişim, işbirliği, ortak yaşam becerileri edinme, kişisel gelişimlerine katkı sağlama ,kendilerini keşfetmelerini ve farklılıkların bir zenginlik olduğunu çeşitli etkinliklerle fark etmelerini sağlamaktır. Öğrenciler farklı sanat eserleri uygulamalarını, hayatlarında önemli olan deneyimleri, kişileri, olayları ,mekanları , okudukları masal, şiir ,hikaye ve romanları resim yaparak veya fotoğraf çekerek ve kitap ayracı yaparak birbirleriyle interaktif olarak paylaşacaklardır.

Yayın: 01.03.2022 - Güncelleme: 04.12.2022 15:38 - Görüntülenme: 1287