Etwinning Projesi Atık Pil Toplama Kampanyası

Atık Pil Toplama Kampanyası

15/03/2003 ile 15.06.2023 tarihleri arası okulumuz tarafından atık pil  toplama kampanyası başlamıştır. Okulumuz Etwinning Projesi Öğrencileri tarafından  okuldaki öğrencilerimizin çevreye duyarlı olmasını sağlamak ve bilinç geliştirmek amaçlı başlatılan kampanyaya tüm öğrencilerimizin katılımını beklenmektedir.

Atık pillerin içerdikleri kimyasal maddeler çevrenin kirlenmesine yol açabilmektedir. Bu bakımdan atık pillerin geri dönüşüme katılması çevremiz ve geleceğimiz için büyük önem arz etmektedir. Şehit Ahmet Aytekin Ortaokulu  Etwinning Projesi Öğrencileri olarak pillerin toplanması konusunda farkındalığını sağlamak amacıyla atık pil toplama kampanyası başlatıyoruz. Tüm öğrencilerimizi  bu kampanyaya desteğe bekliyoruz.

Yayın: 24.03.2023 - Güncelleme: 22.05.2023 09:41 - Görüntülenme: 138