Etiket Sonuçları: e-twinning

Şbt

2023- 2024 Yılı Okulumuzdaki Aktif Etwinning Projelerini Ekteki  Linke Giriş yaparak yazalım.

Proje Giriş Linki

Ara

Değerli ziyaretçilerimiz, farklı illerden pek çok okuldan ziyaretçilerimizbizlerin haberlerini ve duyurularını okumaktadır. Farklı illerden farklı okullar ile etwining veya sosyal sorumluluk projeleri yapmak istiyoruz.

Bizlere hocabeytoki@gmail.com adresinden ulaşabilirsiniz.

E-TWİNNİNG OKULU NEDİR?

Okul seviyesinde yapılan eTwinning çalışmalarını tanımlamak için eTwinning Okul Etiketi sunulmaktadır.

eTwinning'te yapılan çalışmalar için tanıma kavramı, öğretmenlerin hem ulusal düzeyde hem de Avrupa düzeyinde yaptıkları projeler için Kalite Etiketleri verilmeye başlanmasından beri var olmuştur. Ancak; bu etiketler, sadece öğretmenlerin projelerde bireysel olarak yaptıkları çalışmalar için verilmektedir. Okul seviyesinde yapılan çalışmaları tanımak için, eTwinning Okul Etiketi sunulmaktadır.

eTwinning Okul Etiketi almak için neden başvuru yapılır?

Bu etiketi alan okullar:

Avrupa seviyesinde yüksek bir görünürlüğe sahip olacaklar.

eTwinning'in gelecekteki gelişimine ilham vermek için, eTwinning'in önde gelen okullarını kapsayan bir Avrupa ağı oluşturacaklar.

E-twinning projesi kapsamında öğrencilerle toplantı yapıldı. E-twinning sayfasının kullanımı konusunda öğrencilerimiz bilgilendirildi.

Okulumuzda E-twinning projelerinin yaygınlaştırılması için Okul Müdürümüz Özgür ORHAN başkanlığında E-twinning toplantısı yapıldı.

Toplantıda https://www.etwinning.net/tr/pub/index.htm sayfasında proje girişi , ortak bulma ,  yapılan projelerin twinspace üzerinden eklenmesi hakkında bilgilendirme yapıldı.